Ulleres

lens
Consulta precios

Ullera Graduada

Tenim un ampli ventall d’ulleres que s’adaptaran al teu estil, ens agrada apostar per la moda, amb ulleres de tendència i també amb color. T’ajudem a escollir i t’assessorem en tot moment, la ullera diu molt de tu i forma part de la teva imatge.

Woman in a spring park. Brunette in a brown coat.
Consulta precios

Ulleres de Sol

La ullera de sol es indispensable per protegir els nostres ulls del nocius raigs UV, però també es moda i tendència. Volem que gaudeixis i llueixis de les teves ulleres de sol, i per això t’ajudem a triar la millor opció entre gran varietat de formes i colors.

gafas de silicona
Consulta precios

Ulleres de silicona

Ulleres pràcticament irrompibles que ja no son exclusives dels mes petits, també estan disponibles per a un públic adult que vol fer esport o que te problemes amb les ulleres mes convencionals.

gafas deportivas
Consulta precios

Ullera esportiva

Tant per adults com per als mes petits, tenim varietat de models per graduar i per fer que la pràctica de esport sigui el més confortable possible. Podem posar vidres graduats tant de sol com normals, i també els fotocromatics que s’adapten a la intensitat de llum.

indian-boy-hold-glasses-on-shelf-during-selection-to-buy-some-products-for-his-eyecare.jpg
Consulta precios

Ulleres infantils

Disposem de un gran assortit d’ulleres per a totes del edats, i les infantils no es una excepció. Ulleres amb molt de color i també de silicona pràcticament irrompibles per als mes petits o els mes moguts. I no ens oblidem del sol, els nostres fills també necessiten protegir-se el ulls.

seguridad
Consulta precios

Ulleres de seguretat

Treballem amb la marca Pegaso per oferir-te ulleres de seguretat i de protecció graduades. Ulleres còmodes i amb diferents models per poder escollir el que més s’adequa a la teva feina.

T'agradaria parlar amb nosaltres sobre algun servei o producte?