Món Óptic

MónÒptic (1)
qui som

Óptica a Cubelles

Món Òptic és l’òptica de referència a Cubelles, situats en ple centre del poble on podràs accedir fàcilment. El nostre objectiu des dels inicis a estat sempre el de ser l’òptica del poble i oferir un servei de qualitat i diferencial, un tracte proper i de total confiança, posant a l’abast de tothom les últimes tecnologies tant en vidres com en lents de contacte. Per això, estem sempre al dia de les novetats que surten al mercat per poder recomanar als nostres pacients la millor solució per a millorar la seva salut visual.

Trobaràs a Món Òptic les últimes tendències en ulleres i les millors marques del mercat, així com ulleres de marques independents i properes que ens aportem un disseny de formes diferents i ple de color i vida que reforçarà la teva mirada.

Treballem amb els fabricants de vidres de més qualitat, amb els que gaudiràs de la visió més nítida i precisa, amb dissenys de progressius que s’adapten al teu estil de vida i amb un ampli ventall de solucions per a cadascun dels problemes visuals i necessitats específiques, i ens assegurem així que tothom estigui satisfet i millori la seva visió tant a la feina com al dia a dia.

Som especialistes en lents de contacte de tota mena, sobretot en adaptar lents de contacte multifocals o progressives i també les lents de control de miopia per als més petits.
A Món Òptic ens preocupem per la salut dels nostres pacients i per trobar la solució més adient per a cada necessitat. 
 
Ens preocupent per tenir la vostre satisfacció i confiança en tot moment
0
+
Anys d'experiència
0
+
Clients feliços

T'agradaria parlar amb nosaltres sobre algun servei o producte?